Båtreparationer Christer Simonsson AB

Välkommen till Båtreparationer Christer Simonsson AB!

Vi utför alla slags arbeten på båtar, Alltifrån plast- och träreparationer till plastarbete i samband med motorbyte, bogpropeller installationer och snickerier.

Företaget grundades 2014 av Christer Simonsson som sedan 1985 arbetat på Karlstads Småbåtsvarv. Med 28 år i branschen kan vi med erfarenhet och känsla utföra proffesionella reparationer och ombyggen av din båt.

Vårt främsta arbetsområde ligger i renovering och modernisering av båtar mot privat personer, men även försäkringsreparationer åt samtliga försäkringsbolag.

Många båtar börjar bli till åren och har därför brister i säkerhet som till exempel bordsgenomföringar, bottenventiler, slangar och slangklämmor.

Den vanligaste orsaken till att båtar sjunker är att ventiler eller slangar har frusit sönder.

Var förutseende och byt ut gamla ventiler och slangar och sätt i nya kulventiler, nya slangar och rostfria slangklämmor. Detta är ett bra exempel på arbeten vi kan utföra på din båt.

Verksamheten ligger belägen i Rörsvik, Östra Fågelvik, sydost om Skattkärr. Vi har tillgång till servicebil och kan därför åka ut till kund och utföra arbeten direkt vid båthuset eller bryggplatsen.

I direkt anslutning till vår arbetslokal finns vinterförvaring, både varm och kall för båtar, bilar samt husvagnar/husbilar.

Helhetslösningar med vinterförvaring, både varmt och kallt. Höst- och vårservice kan ordnas till ett förmånligt pris, kontakta oss för ett kostnadsförslag.